Volg ons ook op @ABD_BVD!

Inforum 2019
Stronger together: samenwerking binnen I&D

De ontwikkeling van een gezamenlijke attendering, het gemeenschappelijke beheer van agenda’s of van e-mails, groepsaankopen, een intern informatie-uitwisselingsbeleid, een gedeelde catalogisering… het zijn enkele concrete voorbeelden van samenwerkingspraktijken waarop nieuwe digitale hulpmiddelen steeds meer inspelen.

Inforum 2019, de jaarlijkse studiedag van de Belgische Vereniging voor Documentatie (ABD-BVD), zal belangrijke aspecten van samenwerking onderzoeken door sprekers hun specifieke expertise op dit gebied te laten ontplooien, vervolledigd met de toelichting over meer concrete ervaringen met het opzetten van dergelijke praktijken.

Dit evenement vormt zoals elk jaar een unieke gelegenheid voor netwerking in een aangenaam kader, voor een uitwisseling van professionele ervaringen en voor voortdurende vorming.

Inforum 2019 gaat door op donderdag 9 mei te Brussel. Uitzonderlijk verwelkomen wij u in The International Auditorium, nabij het Rogierplein en het Noordstation. We stellen u voor om de datum reeds in uw agenda te noteren.

Het programma en de inschrijvingsvoorwaarden zijn binnenkort beschikbaar via de website.