ABD-BVD op sociale netwerken

De ABD-BVD heeft, als nationale professionele vereniging, een lange traditie van formeel en informeel netwerken. Ze moet dus met haar tijd meegaan en aanwezig zijn op sociale netwerken, of op zijn minst op de netwerken waarvan informatiespecialisten gebruikmaken.

LinkedIn

Onze groep LinkedIn verenigt steeds meer collega’s en biedt daarmee een nieuw platform aan dat meer interactief is en zich nog beter leent tot een geslaagde uitwisseling van ervaring. Informatieprofessionals uit België of andere landen zijn er welkom.

Lid worden van de ABD-BVD LinkedIn groep

Naast de groep van professionals heeft de ABD-BVD ook een “bedrijfspagina”.

Volg ons op de ABD-BVD bedrijfspagina

Volg ons op Twitter

Ten slotte heeft de ABD-BVD zich net zoals haar zusterorganisaties uitgerust met een twitteraccount. Het online gaan van onze nieuwe website leek ons een geschikt moment om hem te lanceren.

Facebook

Sinds januari 2018 heeft ABD-BVD zijn aanwezigheid op de sociale media uitgebreid. Om onze activiteiten te volgen en te delen met uw vrienden kan u ons vervoegen via Facebook.

Volg ons op Facebook

En zoals altijd…

Bovendien hebben we natuurlijk ook de bedoeling om onze networking activiteiten in het “echte leven” hoog te houden en verder te ontwikkelen: het Inforum, onze Doc’Moments (de oude “maandelijkse vergaderingen”), en weldra ook onze Ateliers blijven uitverkozen momenten voor ontmoetingen onder professionals omtrent onze specialiteiten. Allemaal activiteiten die gratis toegankelijk zijn voor onze leden (Voor meer informatie: “Lid worden”).