Volg ons ook op @ABD_BVD!

Home

Een beroepsvereniging is in de eerste plaats een netwerk van professionals die besloten hebben om zich te groeperen op een manier die verder gaat dan hun instelling, om hun ervaring te delen, om van elkaar te leren, om zich verder te vormen door het contact met hun gelijken om een dienstverlening te kunnen aanbieden die op niveau blijft in een wereld waarin de technieken voortdurend evolueren.

Sinds meer dan 70 jaar verenigt de ABD-BVD I&D professionals met om het even welke achtergrond, die voor heel verschillende werkgevers actief zijn, in zeer diverse sectoren, voor een breed of heel gespecialiseerd publiek. Wij proberen, via onze publicaties en conferenties, om u onderwerpen aan te bieden die zowel gevarieerd als verrijkend zijn voor iedereen.

Daarnaast bieden we u middelen om te communiceren onder professionals. Het eerste elektronisch instrument om van gedachten te wisselen onder leden was de discussielijst. De technologieën en praktijken zijn geëvolueerd en deze zomer hebben we besloten een einde te maken aan deze lijst om in te zetten op sociale media. We nodigen u nu uit om te discussiëren over om het even welk onderwerp dat met onze beroepen te maken heeft via de LinkedIn-groep, die inmiddels meer dan 500 leden bij elkaar brengt.

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten nodigen we u ook uit om ons te volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn (de groep en de pagina). En, waarom niet, om de berichten die wij daar plaatsen te becommentariëren en te delen?

We herinneren u er ook aan dat de lidgelden die vanaf 1 oktober 2018 ingeschreven worden geldig zullen zijn tot eind 2019. Haal er dus uw voordeel uit en word lid als dit nog niet het geval is.

Guy Delsaut,
ABD-BVD voorzitter