Volg ons ook op @ABD_BVD!

Home

De informatieberoepen zijn fascinerend. Hun voortdurende evolutie, hun diversifiëring en hun intrinsieke samenwerkingsgeest zijn voor ons meestal bronnen van voldoening, motivatie en creativiteit. Maar zij brengen soms ook hun deel van probleemsituaties mee. Hoe kalm te blijven bij een heersende infobesitas? Hoe omgaan met stress? Hoe ons te gedragen tegenover agressiviteit of moeilijke werkrelaties?

Met de pandemie rijzen andere vragen: hoe kan men het telewerken aanpakken, hoe kan men thuis zijn werkplek het best inrichten? Wat kan er worden gedaan om rugpijn te voorkomen?

Om ons te helpen nadenken over al deze vragen en om oplossingen te vinden, hebben wij dit jaar een programma samengesteld dat geheel gewijd is aan het welzijn van informatieprofessionals. Een tiental deskundigen zullen hun ervaringen komen delen en adviezen aanreiken. Zij zullen ook uw vragen beantwoorden.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 20 mei voor ons traditionele Inforum, dit jaar uitzonderlijk vernieuwd als webinar.

Wij laten hier het programma ontdekken, met de link naar het inschrijvingsformulier.