Volg ons ook op @ABD_BVD!

Portret van een nieuw bestuurslid: Clément Montagne

Tijdens de laatste algemene vergadering hebben de ABD-BVD-leden drie nieuwe leden verkozen voor de Raad van bestuur. We publiceren een portret van elk van hen. We beginnen met Clément Montagne.

Na het behalen van een master in de beeldende kunst en een lerarenopleiding heeft Clément ervoor gekozen om zich te heroriënteren naar informatiebeheer. Hij behaalde recent het diploma van bachelor bibliothecaris-documentalist aan de IESSID en zijn eindwerk won de ABD-BVD-Prijs 2018. Hij is zijn nieuwe carrière begonnen bij Exquando in Waver, een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in Document Control, de implementatie van een informatiebeleid en AVG voor de openbare en private sector. Clément is actief in elke stap van de projecten, analyseert de behoeften en de bestaande situatie, werkt processen en procedures uit en geeft vorming aan teams.

Naast zijn professionele activiteiten werkt Clément mee aan de projecten die ontwikkeld worden door de URF-SID (Unité de Recherche et de Formation continue en Sciences de l’Information et de la Documentation) van de IESSID. Clément is gretig om bij te leren en ontwikkelt zijn competenties in het toepassen van agile methoden in de I&D sector.